Gout de France-Good France στη Θεσσαλονίκη
Tην ερχόμενη Τρίτη η Θεσσαλονίκη συμμετέχει με δέκα εστιατόρια σε μία ξεχωριστή ημέρα γαλλικής γαστρονομίας. Η 21η του Μάρτη έχει πλέον καθιερωθεί σε όλον τον κόσμο σαν μια παγκόσμια γιορτή της γαλλικής γευσιγνωσίας. Φέτος 2.000 σεφ από τις πέντε ηπείρους θα ετοιμάσουν ιδιαίτερες γεύσεις, με την πόλη της Θεσσαλονίκης να σημειώνει αύξηση 50% στις συμμετοχές των ρεστοράν. Ρεπορτάζ: Διογένης Μαριόλας Κάμερα: Θανάσης Καρούλης Μοντάζ: Φρόσω Αστραντίνη Μιλούν: PHILIPPE RAY(Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη), ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΗΣΙΔΗΣ(Καθηγητής Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης)