Όλα τα αποσπάσματα

Πρωτεύουσες καρτέλες

TV100
Ειδικές Εκπομπές: Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος
Συναυλία ΣΟΝΕ-trailer
Σε μαγνητοσκόπηση η φιλανθρωπική συναυλία της ΣΟΝΕ για τα παιδιά της Παιδοογκολογικής Μονάδας του ΑΧΕΠΑ. Συμμετείχαν Νέοι Μουσικοί από όλα τα ωδεία της χώρας, από όλα τα μουσικά σχολεία της Ελλάδος και από όλα τα μουσικά ιδρύματα πανελληνίως (από συμφωνικές και φιλαρμονικές ορχήστρες). Δευτέρα 13/08 και Παρασκευή 17/08 στις 16:00 στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης.
Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου
Διαχωριστικά κολωνάκια στην Αντιγονιδών από το Δήμο Θεσσαλονίκης
Διαχωριστικά κολωνάκια στην οδό Αντιγονιδών, τοποθέτησαν σήμερα, τα συνεργία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι υπηρεσίες έλαβαν αυτή την απόφαση μετά από πολλά παράπονα για τη δυσκολία διέλευσης της οδού, κάτι που αναμένεται να βελτιωθεί με την συγκεκριμένη παρέμβαση σύμφωνα με το γενικό διευθυντή των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου. Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να τοποθετηθούν πλαστικά κολωνάκια, μεταξύ άλλων, στις οδούς Ιασωνίδου, στην λεωφορειολωρίδα επί της Λεωφόρου Στρατού και στην Παπαναστασίου. Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Κρινής Κάμερα: Άρης Κατσούδας Μιλά: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΛΙΜΠΑΔΑΚΗΣ (Γεν.
Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου
Τίμησαν τους Αγωνιστές που εκτελέστηκαν το 1944 στην Ευκαρπία
Τους 14 αγωνιστές που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς, στις 31 Ιουλίου του 1944, στην Ευκαρπία, τίμησαν, σήμερα, ο Δήμος Παύλου Μελά, βουλευτές και εκπρόσωποι φορέων. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και κατέθεσε στεφάνι και ο πρόξενος της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη Βάλτερ Στέχελ. Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Κρινής Κάμερα: Άρης Κατσούδας Μιλούν: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΜΟΥΡΤΖΙΔΗΣ(Δήμαρχος Παύλου Μελά), ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΜΗΤΑΦΙΔΗΣ(Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης), ΒΙΚΥ ΝΑΚΟΥ(Αναπληρώτρια γραμματέας σχέσεων κοινωνίας κόμματος ΝΔ)
Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου
Πυροφυλάκιο στο Δήμο Θερμαϊκού
Ένα νέο πυροφυλάκιο στην περιοχή ραντάρ στην Άνω Περαία, εγκαινίασε σήμερα η διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού. Πυροσβεστική και εθελοντές ενώνουν τις δυνάμεις τους, λειτουργώντας προληπτικά, εντοπίζοντας την πυρκαγιά στην αρχή της. Παράλληλα, ο Δήμαρχος Θερμαικού Γιάννης Μαυρομάτης ανακοίνωσε πως ο δήμος θα παραχωρήσει το κτίριο του πρωην αστυνομικού τμήματος της Επανωμής στην πυροσβεστική ώστε η περιοχή να αποκτήσει πυροσβεστικό σταθμό.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
"Ανοιχτά Σχολεία"το Καλοκαίρι από το Δήμο Θεσσαλονίκης
Στις γειτονιές της πόλης άνοιξαν έξι σχολεία του δήμου Θεσσαλονίκης, φιλοξενώντας κατά τους θερινούς μήνες δημιουργικές δράσεις που απευθύνονται σε πολίτες κάθε ηλικίας. Τα “Ανοιχτά Σχολεία στη Γειτονιά” είναι μια πρωτοβουλία της διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, που υλοποιείται με δωρεά από το ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Πρόγραμμα Καταδύσεων στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών
Βουτιές στη δημοτική πισίνα με ειδική στολή και φιάλες οξυγόνου θα μπορούν να κάνουν οι λάτρεις του υγρού στοιχείου στον δήμο Νεάπολης–Συκεών. Πρόκειται για τα δωρεάν μαθήματα καταδύσεων που πραγματοποιούνται για πρώτη φορά στο δημοτικό κολυμβητήριο των Συκεών. Τα μαθήματα γίνονται υπό την καθοδήγηση ειδικών εκπαιδευτών και απευθύνονται σε πολίτες κάθε ηλικίας.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Καλλιτεχνικές Εκθέσεις Προσφύγων στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης
Μία έκθεση διαφορετική από τις άλλες φιλοξενείται στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για έργα που δημιουργήθηκαν από 13 καλλιτέχνες, οι οποίοι προέρχονται επτά διαφορετικές χώρες. Άνθρωποι από τη Συρία, το Ιράν και άλλες χώρες παραθέτουν μέσα από τα έργα, τα προσωπικά τους βιώματα και τις εμπειρίες τους κατά το πέρασμά τους στην Ελλάδα.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Εκδήλωση στο ΕΒΕΘ για τα Μακεδονικά Προϊόντα
Την ανάγκη λήψης μέτρων και ουσιαστικών βημάτων προκειμένου η χρήση του όρου «μακεδονικός» να μην εξελιχθεί σε εθνικό επιχειρηματικό εφιάλτη, για τις εμπορικές ονομασίες, τα σήματα και τις επωνυμίες των επιχειρήσεων, μετά την υπογραφή της Συμφωνίας Ελλάδας-Σκοπίων, τονίζουν επιμελητήρια και οικονομικοί φορείς της Θεσσαλονίκης. Στόχος της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ήταν η συζήτηση για θέματα που αφορούν τις εμπορικές ονομασίες, τα εμπορικά σήματα και τις επωνυμίες των επιχειρήσεων μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Ηλεκτρονικά Πασαλάκια σε Πεζόδρομους από το Δήμο Θεσσαλονίκης
Στα πρότυπα του e-pass, που ισχύει στους σταθμούς διοδίων, θα λειτουργεί το καινούριο σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης το οποίο σχεδιάζει να εγκαταστήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης σε κομβικούς πεζόδρομους της πόλης, με σκοπό να τους θωρακίσει απέναντι σε ασυνείδητους οδηγούς που συστηματικά τους παραβιάζουν. Ηλεκτρονικά πασσαλάκια θα αποκλείουν την πρόσβαση σε δίκυκλα και Ι.Χ., ώστε πλέον να μην προκαλούνται προβλήματα στη διέλευση των πεζών.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Σχέδιο Εκκένωσης Περιοχών από ΠΚΜ-Δήμους
Σε ετοιμότητα δηλώνουν Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και δήμοι της Θεσσαλονίκης για τη διαχείριση πληθυσμού σε περίπτωση πυρκαγιάς στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης. Η περιφέρεια προχωρά στην επικαιροποίηση του σχετικού σχεδίου, ενώ οι δήμοι που γειτνιάζουν με το Σέιχ Σου έχουν ήδη ορίσει τους χώρους στους οποίους μπορεί να συγκεντρωθεί ο πληθυσμός σε περίπτωση ανάγκης.
  •  
  • 1 από 691
  • >>