Όλα τα αποσπάσματα

Πρωτεύουσες καρτέλες

TV100
Τα Λόγια της πόλης
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Χ. Αηδονόπουλος στα "Λόγια της Πόλης"
Τα Λόγια της πόλης
"Οι παλιοί Αυτοδιοικητικοί να δώσουν τη σκυτάλη στους νέους"
Ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) Νεκτάριος Καλαντζής και η Δημοτική σύμβουλος Δήμου Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης Ελένη Χαριζάνη φιλοξενήθηκαν στηνTV100 και στην εκπομπή "Λόγια της Πόλης " με αφορμή την ημερίδα που διοργάνωσε η ΕΝΑ με θέμα: «Η ανάπτυξη της Δυτικής Θεσσαλονίκης: Επιχειρηματικότητα και Νέες Θέσεις Εργασίας» που πραγματοποιήθηκε στη Μονή Λαζαριστών.
Στη Γη της Μακεδονίας
Λευκός Πύργος: Ο Βιγλάτορας του Θερμαϊκού - trailer
Για πρώτη φορά, τηλεοπτική εκπομπή παρουσιάζει εκτενώς όλη την ιστορία του Μνημείου, τα Αρχιτεκτονικά του στοιχεία και τη μόνιμη έκθεση που λειτουργεί στους ορόφους του. Στον Στέλιο Λουκά μιλούν: Αγαθονίκη Τσιλιπάκου, Γιώργος Σκιαδαρέσης και Αναστασία Βακαλούδη. Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στις 22:00 και σε επανάληψη Κυριακή 17/02 στις 14:00 στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης.
Τα εν Δήμω
Ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης στα "Εν δήμω"
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης καλεσμένος στην εκπομπή "Τα εν δήμω" και στη δημοσιογράφο Πόπη Αστεριάδου.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
ΜΕΤΡΟ - Στα τέλη Φεβρουαρίου οι εργασίες στο σταθμό Βενιζέλου
Στα τέλη Φεβρουαρίου υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή της πλάκας οροφής στο σταθμό Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες κατάχωσης των αρχαιοτήτων έχουν ολοκληρωθεί και πλέον ο περίφημος decumanus maximus έχει καλυφθεί με σακιά με άμμο. Έναν μήνα αργότερα, το Μάρτιο, πρόκειται να φθάσει στη Θεσσαλονίκη ο πρώτος συρμός του Μετρό, που βρίσκεται υπό κατασκευή στην Ιταλία, ώστε το φθινόπωρο να ξεκινήσει η δοκιμαστική λειτουργία του έργου. Ρεπορτάζ: Βάσω Λυκουρίνου Κάμερα: Σπύρος Κόπανος Μιλά: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (Πρόεδρος Αττικό Μετρό)
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Τρίτος Διαγωνισμός για την Πώληση της ΕΛΒΟ
Την τελευταία της ευκαιρία να μην περιέλθει στην κυριότητα του Δημοσίου έχει η ΕΛΒΟ, μετά την προκήρυξη του νέου, τρίτου κατά σειρά, διαγωνισμού για την πώληση των περιουσιακών στοιχείων της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία έως και τις 4 Μαρτίου να καταθέσουν τις δεσμευτικές τους προσφορές, με τέσσερα εταιρικά σχήματα να φέρονται ως οι μνηστήρες για την εξαγορά της...πολύφερνης βιομηχανίας, η οποία τελεί υπό καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης από το Δεκέμβριο του 2014.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Πλατεία Ελευθερίας-Αυτοψία της TV100 στους χώρους Στάθμευσης
Αποφασισμένη να προχωρήσει στο σχέδιο ανάπλασης της πλατείας Ελευθερίας είναι η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, παρά την καταψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο της διοικητικής αποβολή της εταιρείας που διαχειρίζεται το χώρο στάθμευσης. Τελεσίγραφο στον ενοικιαστή του πάρκινγκ να σταματήσει έως τις 20 του μήνα τη λειτουργία της επιχείρησής του έστειλε χθες, με έγγραφό του, ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
“Η πόλη ανάποδα” - Νέα Παράταξη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης
Μια νέα παράταξη με υποψηφίους από το χώρο της ριζοσπαστικής αριστεράς θα συμμετάσχει στην κούρσα για τη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Πρόκειται για την παράταξη “Η πόλη ανάποδα”, οι βασικές θέσεις της οποίας παρουσιάστηκαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου. Όπως γνωστοποίησαν οι συμμετέχοντες, η ομάδα δε θα εκπροσωπηθεί από έναν υποψήφιο δήμαρχο, αλλά από μια συλλογική ομάδα, η οποία θα εκφράζει τις θέσεις της Γενικής Συνέλευσης.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Βιβλίο του Καθηγητή Βασίλη Κολώνα
Στιγμές από την κοινωνική ζωή στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όπως αυτή διαμορφώθηκε κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, μετά την άφιξη των διοικήσεων και των στρατιωτών των συμμαχικών δυνάμεων, φωτίζει στο βιβλίο του “Η Θεσσαλονίκη στη σκιά του Μεσοπολέμου”, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Βασίλης Κολώνας. Μέσα από μαρτυρίες, ημερολόγια, κείμενα και φωτογραφικά αρχεία, ο κ. Κολώνας μας μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη της περιόδου 1915-1918, η οποία επηρεάστηκε σημαντικά από την άφιξη των συμμάχων.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Φωτογραφική έκθεση του Άρι Γεωργίου
Δύο ξεχωριστές σειρές φωτογραφιών από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Ρωσία, του πολύπειρου εικαστικού και αρχιτέκτονα, Άρι Γεωργίου παρουσιάζονται στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο της Βίλας Καπαντζή. Η φιλοξενία της ιδιαίτερης συλλογής φιλοδοξεί να αναδείξει τις ομοιότητες αλλά και τις διαφορές των δύο χωρών στην καθημερινότητα, τη φιλοσοφία και την κουλτούρα των ανθρώπων τους. Ρεπορτάζ: Διογένης Μαριόλας Κάμερα: Γιώργος Βογιατζόγλου Μοντάζ: Πάνος Τσακίρης Μιλούν: ΑΡΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Φωτογράφος), ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ (Επιμελητής έκθεσης)
  •  
  • 1 από 822
  • >>