Όλα τα αποσπάσματα

Πρωτεύουσες καρτέλες

TV100
Ανοιχτά μικρόφωνα
Ο Καρασάββας και φίλοι στην ταβέρνα Δόμνα-"Ανοιχτά μικρόφωνα"-trailer
Η ιστορική ταβέρνα "Δόμνα" φιλοξενεί πολύτιμους μουσικούς, τον Γιάννη Καρασάββα, Ελένη Αντωνιάδου, Γιώργο Φανάρα, Φώτη Θεοδωρίδη. Παρασκευή 27 Απριλίου στις 22:00 στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης.
Τα Λόγια της πόλης: Πρόσωπα
Η Β. Ελευθεριάδου μιλάει για την απίστευτη περιπέτεια του 2χρονου γιού της
Σε επανάληψη σημαντικές προσωπικότητες της πόλης από κάθε πεδίο αποκαλύπτουν πτυχές της ζωής και του έργου τους μέσα από μία συνέντευξη-αφιέρωμα στην Μαρία Αναγνωστίδου.
...πέριξ
Η φιλόλογος Μ.Αθανασίου και ο μαθητής Μ.Γιαλαμάς του 1oυ Λυκείου Γιαννιτσών στα ‘’Πέριξ”
Το 1oυ Λύκειο Γιαννιτσών κέρδισε τo 2ο βραβείο στους τελικούς αγώνες επιχειρηματολογίας που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 22 Απριλίου στην Αθήνα. Μιλώντας στα ‘’Πέριξ” της TV100, η φιλόλογος Μαρία Αθανασίου και ο μαθητής της Γ´ Λυκείου Μιχάλης Γιαλαμάς, υπογράμμισαν ότι η συγκεκριμένη διαδικασία προετοιμασίας και η συμμετοχή σε τέτοιες διοργανώσεις συμβάλλει στη διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων των μαθητών και στη δημιουργία πολιτών με άποψη και πειστικό λόγο. Η κ.
Ένα Βιβλίο Ένα Ταξίδι
Μ. Καραγάτση και Δ. Τάρλοου στο "Ένα βιβλίο-Ένα ταξίδι"- trailer
Η κόρη του Καραγάτση, Μαρίνα και ο εγγονός του Δημήτρης Τάρλοου, σε μία αποκαλυπτική συνομιλία με τον Στέλιο Λουκά. Το κορυφαίο έργο του Καραγάτση που γνωρίζει τεράστια επιτυχία και θεατρικά "Η μεγάλη χίμαιρα". Τρίτη 24 Απριλίου στις 21:00 και σε επανάληψη το Σάββατο 28/04 στις 14:00 στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Φωτισμός Μουσείων-Διάλεξη στο ΜΒΠ
Οι εξελίξεις στο σημαντικό ζήτημα του φωτισμού των μουσείων, οι οποίες στοχεύουν στην καλύτερη προστασία και συντήρηση των εκθεμάτων τους, βρέθηκαν στο επίκεντρο διάλεξης στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού. Αναλύθηκαν, επίσης, τα πλεονεκτήματα του φυσικού φωτισμού και οι ιδιαιτερότητες του τεχνητού. Ρεπορτάζ: Διογένης Μαριόλας Κάμερα: Γιώργος Βογιατζόγλου Μοντάζ: Πάνος Τσακίρης Μιλούν: ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ (Ηλεκτρολόγος μηχανικός), ΑΓΑΘΟΝΙΚΗ ΤΣΙΛΙΠΑΚΟΥ (Διευθύντρια Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού)
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Αφιέρωμα στον Πάνο Θασίτη-Κεντρική Βιβλιοθήκη
Τιμητικό αφιέρωμα στον αξέχαστο ποιητή, Πάνο Θασίτη φιλοξενήθηκε χθες βράδυ στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του δήμου Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση συντόνισε ο Σύλλογος Αποφοίτων της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου “Φιλόλογος”. Ρεπορτάζ: Διογένης Μαριόλας Κάμερα: Γιώργος Σαράντος Μοντάζ: Πάνος Τσακίρης Μιλούν: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΑΠΛΑΝΗ (Φιλόλογος/ποιήτρια), ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ (Πεζογράφος), ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ (Επικ. Καθηγ. Φιλοσοφικής Α.Π.Θ.)
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
“Ασθμαίνω” στο Θέατρο Άνετον-"Ανοιχτή Σκηνή"
Η παράσταση σωματικού θεάτρου “Ασθμαίνω” παρουσιάστηκε με επιτυχία για τρεις βραδιές στο θέατρο “Άνετον”, στο πλαίσιο του θεατρικού φεστιβάλ του δήμου Θεσσαλονίκης “Ανοιχτή Σκηνή”. Η έβδομη διοργάνωση διατηρεί τον αρχικό της στόχο να φιλοξενεί υψηλού επιπέδου θεατρικά έργα, επενδύοντας στο ταλέντο νέων σκηνοθετών, ηθοποιών και χορευτών και επιδιώκοντας, παράλληλα, να παρουσιάζει και πειραματικές παραστάσεις που δύσκολα ανεβαίνουν σε άλλες σκηνές. Το φεστιβάλ ρίχνει αυλαία την Κυριακή, με το έργο «Τα πάθη του νεαρού Βέρθερου » από την ομάδα “Άνθρωπος στη θάλασσα”.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Συνεδρίαση ΠΕΔ Κ.Μ. για "Καλλικράτη"-Αποτίμηση Συνεδρίου ΚΕΔΕ
Μία πρώτη αποτίμηση των όσων ανακοινώθηκαν από τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη στο πρόσφατο κοινό συνέδριο ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ, για τις αλλαγές στον Καλλικράτη, επιχείρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, που συνεδρίασε σήμερα, με τους δημάρχους να εκφράζουν για ακόμη μία φορά τις ενστάσεις και τις αντιρρήσεις τους στις προωθούμενες αλλαγές.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Ο Άρης Ξενόφος, Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ στη Θεσσαλονίκη-Δηλώσεις Δημάρχων
Συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Βόρειας Ελλάδας έχει από χθες στη Θεσσαλονίκη ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Άρης Ξενόφος, ενώ επισκέφθηκε και περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού Δημοσίου που έχουν περιέλθει στο Ταμείο για ανάπτυξη και αξιοποίηση, όπως είναι οι εγκαταστάσεις του ΟΛΘ, η μαρίνα Καλαμαριάς και τα ακίνητα στην περιοχή Μίκρας-Περαίας.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Ημερίδα για την Αγορά Κρέατος
Έντονα ελλειμματική παραμένει η χώρα μας στην παραγωγή βόειου και χοιρινού κρέατος, με συνέπεια να δαπανώνται κάθε χρόνο, παρά τις συνθήκες κρίσης, περισσότερα από 1,1 δις ευρώ για εισαγωγές, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της εγχώριας κατανάλωσης. Βασικοί προμηθευτές της αγοράς, με ποσοστό άνω του 70% των συνολικών ελληνικών εισαγωγών κρέατος, είναι η Ολλανδία, η Γαλλία κι η Γερμανία, ενώ δυναμικά μπαίνει στο παιχνίδι και η Πολωνία.
  •  
  • 1 από 628
  • >>