Όλα τα αποσπάσματα

Πρωτεύουσες καρτέλες

TV100
Ανοιχτά μικρόφωνα
Οι "Zoao Afroso" στα "ανοιχτά μικρόφωνα"- trailer
Οι "Zoao Afroso" σε δικές τους άφρο και ρέγκε συνθέσεις στην εκπομπή "ανοιχτά μικρόφωνα". Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 22:00 στη Δημοτική Τηλεόραση θεσσαλονίκης.
Στη Γη της Μακεδονίας
Αφιέρωμα στον Κινηματογραφιστή Νίκο Μπιλιλή - trailer
Ένα αφιέρωμα στον κινηματογραφιστή Νίκο Μπιλιλή. Τα παιδικά χρόνια της αναζήτησης. Η συγκέντρωση του πολύτιμου Κινηματογραφικού Αρχείου. Για τον Νίκο Μπιλιλή μιλούν στον Στέλιο Λουκά, άνθρωποι που τον γνώρισαν από κοντά και συνεργάστηκαν μαζί του, σκηνοθέτες, εικονολήπτες, δημοσιογράφοι. Μιλούν οι: Ζάχος Σαμολαδάς - σκηνοθέτης, Φώτης Κουτσαμπάρης - δημοσιογράφος, Γιάννης Μαλούχος - ηθοποιός, Σπύρος Πάγκαλος - εικονολήπτης, Νίκος Δημαράς - δημοσιογράφος, Ανδρέας Τσατσάϊας - σκηνοθέτης, Στέργιος Μήτας - σκηνοθέτης, Δημήτρης Μηνάς - εικονολήπτης, Χρήστος Κεβρεκίδης - εκπαιδευτικός.
Τα Λόγια της πόλης
K. Χρυσόγονος: "Φεύγω από την Πολιτική και επιστρέφω στη Δικηγορία"
Ερώτηση στην Ύπατη Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, Φεντερίκα Μογκερίνι για την απαλλοτρίωση περιουσίας μελών της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, κατέθεσε ο ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος. Μιλώντας στην εκπομπή “Λόγια της Πόλης“.
Τα Λόγια της πόλης
Α.Τσολάκης: Απίστευτο αλλά Ελληνικό-95 βήματα για ένα επείγον έργο
Μετά από τέσσερα χρόνια ξεκίνησε το μεγάλο έργο της αντιπλημμυρικής προστασίας και αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τις κατολισθήσεις στο Κ. Σχολάρι το 2015. Για την υλοποίηση του έργου που θεωρείται από τα πιο δύσκολα, σε σχέση με τα προαπαιτούμενα, η διοίκηση του Δήμου μαζί με τις Τεχνικές Υπηρεσίες χρειάστηκε να κάνει ενέργειες με βασικό εμπόδιο των προσπαθειών της το γεγονός ότι η αρμοδιότητα αντιμετώπισης τέτοιων φαινομένων ανήκει στην Περιφέρεια, κάτι που έπρεπε να προσπεραστεί, μέσα από επιπλέον διοικητικές διαδικασίες.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Εκδήλωση Φίλων Ιστορικού Κέντρου για την Καθαριότητα
Απόψεις για το θέμα της καθαριότητας στο ιστορικό κέντρο της πόλης αντάλλαξαν, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους, ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης για θέματα Καθαριότητας, Λάζαρος Ζαχαριάδης και μέλη του Σωματείου Φίλων του Ιστορικού Κέντρου. Κοινή συνισταμένη των θέσεων που εκφράστηκαν ήταν η ανάγκη για αλλαγή νοοτροπίας των δημοτών, καθώς, όπως τονίστηκε, η καθαριότητα είναι η υπόθεση όλων.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Ημερίδα ΠΚΜ για ΕΣΠΑ περιόδου 2021-2027
Για το νέο ΕΣΠΑ της περιόδου 2021-2027 προετοιμάζεται ήδη η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, επενδύοντας στην έγκαιρη έναρξη των συζητήσεων με τους δήμους, ώστε να ιεραρχηθούν οι προτεραιότητες στην υλοποίηση έργων και να αξιοποιηθούν τα διαθέσιμα κοινοτικά κονδύλια.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Τέλος από το 2019 ο ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο Κρασί
Παρελθόν και επισήμως θα αποτελέσει από την 1η Ιανουαρίου ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο κρασί, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα του κλάδου. Η τροπολογία με την οποία καταργείται η φορολογική επιβάρυνση των 20 λεπτών ανά λίτρο, που είχε επιβληθεί στο κρασί κατόπιν μνημονιακής απαίτησης, περιλήφθηκε στο σχέδιο νόμου για τη μη περικοπή των συντάξεων και υπερψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία από τη Βουλή.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Συνέντευξη Τύπου Υποψηφιότητας Γρ. Ζαρωτιάδη
Την υποψηφιότητά του για το δήμο Θεσσαλονίκης ως επικεφαλής του συνδυασμού “Υψίπολις” ανακοίνωσε κι επισήμως σήμερα το μεσημέρι ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Ο κ. Ζαρωτιάδης παρουσίασε τη βασική φιλοσοφία της υποψηφιότητάς του, διευκρίνισε ότι η “Υψίπολις” δε θα αποτελέσει συνιστώσα της “Πρωτοβουλίας” του Γιάννη Μπουτάρη και άσκησε κριτική στον “γαλάζιο” ανθυποψήφιό του, Νίκο Ταχιάο.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Αιωνόβιες Ελιές στο χώρο ανέγερσης του Μουσείου Ολοκαυτώματος
Διακόσιες υπεραιωνόβιες ελιές άρχισαν να φυτεύονται στο χώρο όπου θα ανεγερθεί το Μουσείο Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη. Τα πρώτα φορτηγά έφθασαν σήμερα από την Πάτρα και ξεκίνησε άμεσα η φύτευση στο χώρο όπου θα δημιουργηθεί το πάρκο μνήμης, αλλά και χώροι περιπάτου και αναψυχής και ποδηλατόδρομοι. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, μέσα στο 2019 αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες και η δημοπράτηση του έργου και στη συνέχεια να αρχίσουν οι εργασίες για την ανέγερση του Μουσείου Ολοκαυτώματος.
Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
Απολογισμός 53ων Δημητρίων
Η αναγκαιότητα στήριξης του θεσμού των “Δημητρίων” με ακόμα πιο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και “άνοιγμα” σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, επισημάνθηκε στο χθεσινό απολογισμό των 53ων “Δημητρίων”. Όλοι οι συντελεστές της διοργάνωσης αναφέρθηκαν με ενθουσιασμό στο καινοτόμο φετινό φεστιβαλικό “ψηφιδωτό”, που παρακολούθησαν περισσότεροι από 38.000 θεατές. Ρεπορτάζ: Διογένης Μαριόλας Κάμερα: Γιώργος Βογιατζόγλου Μοντάζ: Δέσποινα Χαριτοπούλου Μιλούν: ΕΛΛΗ ΧΡΥΣΙΔΟΥ (Aντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τεχνών), ΘΟΥΛΗ ΜΙΣΙΡΛΟΓΛΟΥ (Μέλος καλλ. Επιτροπής Δημητρίων), ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ (Μέλος καλλ.
  •  
  • 1 από 774
  • >>