Συνεχίζεται στους Δήμους Βέροιας και Νάουσας η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Συνεχίζεται στους Δήμους Βέροιας και Νάουσας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας η διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) για το 2019, που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τους δήμους και τους κοινωνικούς φορείς της περιοχής.
Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, σε συνεργασία με το Δήμο Βέροιας και το Δήμο Νάουσας πρόκειται να πραγματοποιήσει διανομή μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ για τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ/ΚΕΑ.
Σημεία διανομής:
1. Για τον Δήμο Βέροιας: Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο 3ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Βέροιας-Θεσσαλονίκης (δίπλα στα ελαστικά BRIDGESTONE).
2. Για το Δήμο Νάουσας: Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο σημείο διανομής 3ο χλμ. Νάουσας - Σ.Σ Νάουσας (απέναντι από το πρατήριο υγρών καυσίμων REVOIL).
Οι δικαιούχοι οφείλουν να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του οφείλει να έχει εξουσιοδότηση.
Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών), συστήνεται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο/καρότσι λαϊκής για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.