Στα γιορτινά ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη!

Σε εορταστικό κλίμα, με συμμετοχή πλήθους κόσμου και με τα παιδιά να δίνουν τον τόνο των εκδηλώσεων άναψαν τις προηγούμενες ημέρες τα φώτα στα χριστουγεννιάτικα δένδρα σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.
Με αισιοδοξία, ενθουσιασμό, πολύχρωμα φώτα, χριστουγεννιάτικες μελωδίες, που ερμήνευσαν με πολύ κέφι τα μέλη των Φιλαρμονικών και των χορωδιών του δήμου και πολλά παιδικά χαμόγελα πλημμύρισε κάθε δημοτική ενότητα, όπου έγινε η φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δένδρων.
Η εκκίνηση των εκδηλώσεων δόθηκε το Σάββατο το απόγευμα στην Πυλαία και το Πανόραμα με τις εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται στην πλατεία του πρώην δημαρχείου Πυλαίας και στη συνέχεια στο δημαρχείο Πανοράματος. Πριν την τελετή προβλήθηκε το γνωστό μιούζικαλ «Christmas Spectakular». Παρών στην εκδήλωση στο Πανόραμα ήταν και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, τη συμβολή του οποίου στα μεγάλα έργα του δήμου επισήμανε ο Δήμαρχος Πυλαίας- Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης κατά τον χαιρετισμό του. Την Κυριακή έγιναν ανάλογες εκδηλώσεις στο Φίλυρο, στον Χορτιάτη, στο Ασβεστοχώρι και στην Εξοχή.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους και οι βουλευτές Δημήτρης Μάρδας, Θόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης, Γιώργος Λαζαρίδης, Γιώργος  Αρβανιτίδης, ο εκπρόσωπος του Διοικητή του Γ΄ΣΣ Συνταγματάρχης Χρυσόστομος Κούρτης, καθώς και ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιχάλης Γεράνης και οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.