Ρεκόρ εγγραφών στο φετινό πρόγραμμα "Δημιουργική απασχόληση μαθητών"

Ευχάριστα και δημιουργικά έχουν την ευκαιρία να περάσουν και το φετινό καλοκαίρι παιδιά που φοιτούν σε σχολεία του δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του προγράμματος “Δημιουργική Απασχόληση μαθητών κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών των Σχολείων για εργαζόμενες μητέρες”, που υλοποιείται για 20η χρονιά φέτος.
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος τα παιδιά απασχολούνται με εκπαιδευτικούς σε διάφορες δραστηριότητες, όπως θεατρικά δρώμενα, ζωγραφική, μουσική, χορός, γυμναστική και άλλες, από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή από τις 7.00 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.
Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν από το δήμο Θεσσαλονίκης και έχει σκοπό να εξυπηρετήσει τις εργαζόμενες, τις πολύτεκνες μητέρες και τις μονογονεϊκές οικογένειες αλλά και να δώσει χαρά στα παιδιά που θα απασχοληθούν δημιουργικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Φέτος στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης που ξεκίνησε την 1η Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 30 Αυγούστου έχουν εγγραφεί 1.400 παιδιά, αριθμός-ρεκόρ στην πολυετή πορεία υλοποίησής του.