Μαζί στις εκλογές για το δήμο Θεσσαλονίκης Σπ. Βούγιας και Ν. Νυφούδης

Την απόφασή τους να πάρουν μέρος στις εκλογές στο δήμο Θεσσαλονίκης, με δικό τους συνδυασμό ανακοίνωσαν σήμερα ο Σπύρος Βούγιας και ο Νίκος Νυφούδης. Η ανακοίνωση του συνδυασμού καθώς και τα πρώτα – τουλάχιστον 30 ονόματα – του ψηφοδελτίου θα γίνει σε εκδήλωση στο τέλος Νοεμβρίου. Στην ομιλία του ο κ. Βούγιας τόνισε μεταξύ άλλων ότι «διαμορφώνουμε ένα σχήμα συνεργατικό, πιο ομαδικό, που θα δουλέψει με εμπιστοσύνη, το όνομα θα είναι διαφορετικό, από την ομάδα ‘Πολήχρωμη Θεσσαλονίκη’. Ο Νίκος μπορεί να μην είναι τελικά υποψήφιος, όπως μπορεί να μην είμαι και εγώ. Υπομονή ένα μήνα για να μπορέσουμε να στηρίξουμε την ιδέα μιας διπλής υποψηφιότητας, μιας συνεργατικής υποψηφιότητας, ενός διδύμου, που μοιάζει λίγο με την τρόικα της «Πρωτοβουλίας», πριν ο Γιάννης Μπουτάρης γίνει αυτόνομος, μόνος υποψήφιος δήμαρχος».
«Εμείς δεν θα τσακωθούμε σε βάρος της πόλης», συμπλήρωσε από την πλευρά του ο κ. Νυφούδης.
Το κεντρικό σύνθημα της νέας προσπάθειας είναι «Μόνοι μπορούμε να πετύχουμε αρκετά, μαζί έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε τα πάντα». «Ο συνδυασμός θα κατέβει ό,τι και να γίνει. Θα ήταν χαρά και τιμή μας να υπάρξει στήριξη από κόμματα. Αλλά δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε. Δεν έχουμε σκοπό να υποχωρήσουμε» σημείωσε ο κ. Βούγιας.
Από την πλευρά του ο κ. Νυφούδης τόνισε ότι έχουν έρθει σε επαφή με πολύ κόσμο, μεταξύ των οποίων και άτομα από την διοικούσα παράταξη στον δήμο Θεσσαλονίκης «Πρωτοβουλία». «Κάποιοι θα μας ακολουθήσουν, κάποιοι περιμένουν την απόφαση του κ. Μπουτάρη», ανέφερε.