Κλείνει για λόγους συντήρησης ως τις 19 Αυγούστου το κολυμβητήριο Συκεών

Αναγκαστική διακοπή στο ημερήσιο πρόγραμμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Συκεών θα πραγματοποιηθεί από αύριο, Σάββατο 11 Αυγούστου, έως και την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018, λόγω των απαραίτητων και προβλεπόμενων εργασιών συντήρησης και καθαρισμού της πισίνας καθώς και της προγραμματισμένης υπερχλωρίωσης των υδάτων.
Οι χρήστες του κολυμβητηρίου θα πρέπει να κάνουν λίγες ημέρες υπομονή προκειμένου να έχουν και πάλι στη διάθεσή τους, σε λίγες ημέρες, την πιστοποιημένη πισίνα , ώστε να συνεχίσουν να αθλούνται με όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας που προβλέπουν οι ευρωπαϊκοί κανονισμοί και είναι αυτοί που απολαμβάνουν από την πρώτη στιγμή της διάθεσης του Κολυμβητηρίου στο κοινό.
Το Κολυμβητήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Δ.Α.Κ.) Συκεών αποτελεί εδώ και χρόνια έναν πιστοποιημένο χώρο όπου ο δημότης αλλά και ο κάτοικος της ευρύτερης περιοχής του δήμου Νεάπολης-Συκεών, μπορεί με ασφάλεια να τον απολαύσει, είτε ιδιωτικά στις ώρες κοινού είτε οργανωμένα συμμετέχοντας σε ομάδες, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Η πιστοποιημένη, δε, πισίνα ευρωπαϊκών και ολυμπιακών προδιαγραφών που διαθέτει αποτελεί προνόμιο που απολαμβάνουν κολυμβητές κάθε ηλικίας. Δεν συνιστά λοιπόν έκπληξη για τη διοίκηση του δήμου και τους εργαζόμενους της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ) ότι καθημερινά είναι κατάμεστο και προσφέρει τις παροχές του σε όλους τους πολίτες, είτε για λόγους άθλησης, είτε για λόγους υγείας, είτε για λόγους εκπαίδευσης αλλά και για λόγους, όπως πρόσφατα ξεκίνησε μέσω του Προγράμματος Υποβρύχιας Κολύμβησης, ψυχαγωγίας που συνδυάζεται με εκμάθηση νέων κολυμβητικών τεχνικών.
Η διακοπή αυτή αποτελεί αναγκαιότητα έτσι ώστε μετά το πέρας των απαραίτητων εργασιών το Κολυμβητήριο να επιστρέψει στις προσφιλείς του δραστηριότητες, και να μπορεί να ανταπεξέλθει επάξια και πάλι στο απαιτητικό του πρόγραμμα αλλά και στη νέα σχολική χρονιά που σύντομα ξεκινά, καθώς σε αυτό φιλοξενούνται και Προγράμματα Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του δήμου (Κ.Δ.Α.Π.) και ΚΔΑΠμεΑ.