Ηγέτες του αύριο, παιδιά του σήμερα

Μια πρωτοποριακή εκδήλωση – έκθεση με θέμα «Ηγέτες του αύριο, Παιδιά του Σήμερα» συνδιοργανώνουν τo πρόγραμμα«Diploma in Leadership Skills: Παιδιά του Σήμερα – Ηγέτες του Αύριο» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Κέντρο Διασύνδεσης Έρευνας και Κοινωνικής Πράξης, τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2018 στις 8:00 μ.μ., στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών, στη Θεσσαλονίκη.
Στο πλαίσιο της έκθεσης, μαθητές της Θεσσαλονίκης που συμμετείχαν στο πρόγραμμα κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, φωτογραφήθηκαν με φόντο έναν ηγέτη που θαυμάζουν. Ο σκοπός της έκθεσης είναι διττός: αποσκοπεί αφενός στην ανάδειξη του έργου σημαντικών προσωπικοτήτων από τους χώρους της διεθνούς πολιτικής, της τέχνης, του αθλητισμού και των επιχειρήσεων, με βάση τις επιλογές και μέσα από τα μάτια των εφήβων. Αφετέρου φιλοδοξεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους νέους, με βάση τις προσωπικότητες που επέλεξαν, ώστε να μπορούν να γίνουν αυτοί οι ηγέτες του αύριο, στους αντίστοιχους τομείς.
Η έκθεση συμπίπτει και με την τελετή αποφοίτησης από το πρόγραμμα «Diploma in Leadership Skills: Παιδιά του Σήμερα – Ηγέτες του Αύριο», που συνεχίζει για πέμπτη συνεχή χρονιά την προσπάθεια να αναδείξει και να στηρίξει εφήβους της Θεσσαλονίκης, με δυνατότητες να γίνουν μοχλοί αλλαγών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Οι συνεντεύξεις επιλογής μαθητών για το επόμενο κύκλο του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν 1-15 Ιουνίου 2018, και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.