Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Νεάπολη και Αγ. Παύλο

Οι εορταστικές εκδηλώσεις στο δήμο Νεάπολης Συκεών συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα με το άναμμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων στη Νεάπολη και στον Αγ. Παύλο, ενώ ο Άϊ Βασίλης ετοιμάζεται να πάρει… θέση στο σπιτάκι του στη Νεάπολη και οι μικροί πρωταθλητές προπονούνται για τα Τουρνουά Αγάπης.
Συγκεκριμένα, αύριο, Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018, στις 6 μ.μ., στο πάρκο Ανθέων στον Άγιο Παύλο θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, με τη συμμετοχή των μαθητών του Παραρτήματος Αγ. Παύλου του Δημοτικού Ωδείου Νεάπολης-Συκεών, του κλιμακίου της Φιλαρμονικής του Δημοτικού Ωδείου Νεάπολης-Συκεών και των χορωδιών των 1ου και 2ου Δημοτικών Σχολείων Αγ. Παύλου και Ευαγγελίστριας.
Τη σκυτάλη παίρνει μεθαύριο, Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, στις 6 μ.μ. η πλατεία Ειρήνης (Ρολόι) στη Νεάπολη, όπου στη γιορτή της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα συμμετάσχουν η Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Νεάπολης-Συκεών, κλιμάκιο της Φιλαρμονικής του Δημοτικού Ωδείου Νεάπολης-Συκεών και τμήματα μοντέρνου χορού και μπαλέτου από τη Σχολή Χορού του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Δράσεις στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες
Την ίδια ώρα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εξελίσσονται οι χριστουγεννιάτικες δράσεις στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες. Σήμερα Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, σειρά της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Συκεών να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη συμμετοχή των μικρών αναγνωστών, όπως έγινε στην αντίστοιχη της Νεάπολης. Να σημειωθεί ότι για τις εκδηλώσεις στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες είναι απαραίτητη η προεγγραφή στα τηλέφωνα: 2310.217376 (Συκιές) και 2310.635060 (Νεάπολη).

Τουρνουά Αγάπης
Στο μεταξύ οι μικροί άσοι των γηπέδων προθερμαίνονται για τα Τουρνουά Αγάπης, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι «Η αγάπη έχει δύναμη». Πρόκειται για τα τέσσερα διαφορετικά τουρνουά, κατά την πραγματοποίηση των οποίων θα γίνεται συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου. Συγκεκριμένα:
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, 9π.μ.-2μ.μ., στο ΔΑΚ Τρίγωνο Συκεών (Λεχόβου & Μανδηλαρά),
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ: Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, 6 μ.μ., στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών (Λεχόβου 7),
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, 10π.μ.-2μ.μ., στο Κλειστό Γήπεδο Επταπυργίου (Επταπυργίου 150, Συκιές),
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ: Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, 10π.μ.-2μ.μ., στο ΔΑΚ Κλειστό Αγ. Παύλου (τέρμα Ανθέων).