Έτοιμο το πάρκο Ούλαφ Πάλμε στην Νέα Κρήνη

Ολοκληρώθηκε ένα από τα έργα πρασίνου στο πλαίσιο της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, το πάρκο Ούλαφ Πάλμε, στη Νέα Κρήνη.
 
Πρόκειται για ένα από τα έργα που εντάσσονται στο πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης σε οκτώ δήμους της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης ύψους 84,5 εκ. ευρώ.
 
"Η εντυπωσιακή εικόνα του πάρκου Ούλαφ Πάλμε είναι αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας του Δήμου Καλαμαριάς, με την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, σ ένα σχέδιο δράσης και υλοποίησης έργων που αφορούν τη δημιουργία νέων περιοχών πρασίνου και ελεύθερων χώρων, πλατείες και πάρκα, αλλά και γενικότερα σε παρεμβάσεις αστικής αναζωογόνησης" δηλώνει η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου. Και προσθέτει:
 
"Ένα ακόμη έργο ολοκληρώνεται, αποδεικνύοντας την επιτυχημένη και καινοτόμο εφαρμογή της Μητροπολιτικής Διοίκησης στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, η οποία συντελείται μεταξύ των ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού στο πλαίσιο υλοποίησης της Στρατηγικής".
 
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Θεοδοσιάδης