84η ΔΕΘ: πόλος έλξης το περίπτερο της Ινδίας

Όλο και μεγαλύτερη είναι η προσέλευση των επισκεπτών στην 84η ΔΕΘ, σύμφωνα με τους διοργανωτές.
Πόλος έλξης έχει γίνει το περίπτερο της Ινδίας, όπου τα χρώματα πρωταγωνιστούν, όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν την τιμώμενη χώρα.
Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει επίσης το αφιέρωμα "Digital Greece", μια πρωτοβουλία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ, σε συνεργασία με τους Industry Disruptors-Game Changers, στα περίπτερα 12 και έξι. Περισσότερες από 300 startups παρουσιάζουν τις ιδέες τους και οραματίζονται ένα διαφορετικό μέλλον.
Οι επισκέπτες της 84ης ΔΕΘ όμως ανακαλύπτουν καθημερινά και την πιο νόστιμη γωνιά της Έκθεσης, τη «Γωνιά Γαστρονομίας», στο περίπτερο 4, όπου παραγωγοί και προϊόντα από όλη την Ελλάδα παρουσιάζονται μέσα από γεύσεις και αρώματα.
Μεγάλη είναι η προσέλευση και στις καθημερινές συναυλίες. Χθες από τη σκηνή των Music Events ο Πάνος Κιάμος έδωσε μια λαϊκή νότα στην Έκθεση, παρασύροντας το κοινό με τις γνωστές επιτυχίες του.
Απόψε το μουσικό πρόγραμμα της 84ης ΔΕΘ θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του εκλιπόντα Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Τραγούδια του θα παίζονται από DJ, σε συνεργασία με το "Κοσμοράδιο", από την κεντρική σκηνή των συναυλιών.  
Το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων είναι αναρτημένο στο thessalonikifair.gr
Το σημερινό ωράριο της 84ης ΔΕΘ είναι 16:00 με 22:00.